Banner - Onze diensten

 
 

VvE beheer

Vve beheer is bij corporaties die woningen in appartementencomplexen verkopen een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Er zijn corporaties die veel ervaring hebben met VvE beheer en een eigen VvE afdeling hebben of deze activiteit hebben uitbesteed aan een externe partij. Daarnaast zijn er corporaties voor wie VvE beheer relatief nieuw is en nog zoekende zijn naar de juiste vorm en opzet.

VvE beheer is complex, veelomvattend en brengt grote afbreukrisico´s met zich mee wat betreft financiën, technisch beheer, sociaal beheer en klanttevredenheid. Het is dus essentieel VvE beheer hoog op de agenda van uw organisatie te plaatsen.

Afhankelijk van de situatie binnen úw organisatie helpen wij u graag het VvE beheer binnen uw organisatie te organiseren, te stroomlijnen of te outsourcen.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van VvE beheer op zowel beleidsmatig als uitvoerend niveau. Ook het voorbereidende traject dat voorafgaat aan de verkoop van een complex (het beoordelen van het bouwontwerp, het maken van een splitsingsplan, het opstellen van een MJOP, het splitsings- en vergunningentraject) kent voor ons geen geheimen.

Tenslotte kunnen wij in korte workshops uw frontoffice medewerkers de basisbeginselen van VvE beheer bijbrengen, zodat ze eerstelijns vragen professioneel kunnen beantwoorden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden of ons een probleem voorleggen, neem dan contact met ons op.

 
 
 

Inloggen medewerkersAlle velden zijn verplicht.Nieuw wachtwoord aanvragen