Banner - Werkzoekenden

 
 

Medewerkers over EfCon

Jeanine van den Berg

Sinds oktober 2006 ben ik werkzaam bij EfCon in Rotterdam. Na een dienstverband van bijna 20 jaar bij Woonvisie Ridderkerk was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Niet meer wonen en werken in dezelfde woonomgeving.

Via de Aedes site kwam ik in contact gekomen met Floris Kösters van EfCon. Dit was een positief gesprek. Daarnaast ook nog gesprekken gehad met andere detacheringbureaus maar uiteindelijk toch gekozen voor EfCon. Een klein bedrijf in Rotterdam met enthousiaste jonge medewerkers.

Mijn 1e opdracht was bij Woonplus Schiedam. Gestart als medewerker Incasso maar na 6 maanden geëindigd als medewerker Sociale begeleiding. Aansluitend woonconsulent bij De Leeuw van Putten in Spijkenisse. Prettig gewerkt bij een kleine corporatie. Na een klein jaar verder als woonconsulent in Waddinxveen bij Woonpartners Midden Holland. Deze opdracht duurde 5 maanden en daarna terug naar Woonplus Schiedam als medewerker Sociale Begeleiding. Dit was een opdracht van bijna 1 ½ jaar. Vooral overlastzaken behandeld en leefbaarheidprojecten gedaan. Veel bereikt in deze wijk zoals de verbetering van het woongenot.

Mijn volgende opdracht was Woonconsulent sociaal beheer bij SCW in Tiel. Hele andere omgeving om te werken maar ook hier sprake van overlast en onderhuur. Wederom een leerzame periode.

Begin 2010 weer terug naar Woonplus Schiedam maar nu als projectleider. Een aantal projecten voor Leefbaarheid moesten in 2010 uitgevoerd worden. Woonplus had voor deze projecten subsidie aangevraagd vanuit de Stadsregio Rotterdam. Er zijn, samen met bewoners, 2 social sofa's en 2 informatieborden gemaakt en geplaatst. Waarschuwingsborden, voor in de portieken, zijn door kinderen zelf ontworpen en gemaakt. Ook zijn er in een wijk gekleurde balkondoeken opgehangen. Het geeft de wijk een vrolijke uitstraling.

In de tussentijd nog een paar weken bijgesprongen op de afdeling verhuur van Stichting Ouderenhuisvesting in Rotterdam. Ook heb ik een aantal werkzaamheden op kantoor van EfCon gedaan. Zoals het opstarten van een nieuw product "dossiergerichte verhuur".

EfCon is een goede werkgever voor mij. Er is veel persoonlijk contact, altijd mogelijkheid voor het volgen van een opleiding. Ook organiseert EfCon jaarlijks themamiddagen, borrels en een bedrijfsfeest. Hierdoor heb je regelmatig contact met de collega's van kantoor en degene bij de opdrachtgevers.

Afgelopen 4 jaar heb ik veel verschillende opdrachtgevers gehad. Dit vond ik erg positief en vooral zeer leerzaam. Voor mij dan ook geen reden om te stoppen met dit werk. Het blijft iedere keer weer een uitdaging om elke opdracht positief af te sluiten. Gelukkig is dit steeds gelukt!

 

 
 
 

Inloggen medewerkersAlle velden zijn verplicht.Nieuw wachtwoord aanvragen