Banner - Werkzoekenden

 
 

Werken bij EfCon

 

Binnen EfCon bieden we diverse contractvormen aan:

Vaste dienst
Via EfCon bestaat de mogelijkheid om binnen een woningcorporatie als vaste medewerker aan de slag te gaan. Tijdens het zoekproces houdt EfCon je op de hoogte van mogelijk interessante vacatures en neemt vervolgens de bemiddeling op zich.

Interim professional
EfCon biedt jou als interim professional een uitdagende en versnelde loopbaanontwikkeling aan. Hierbij wordt de zekerheid van een vaste baan gecombineerd met de mogelijkheid om op projectbasis te worden ingezet bij een groot aantal opdrachtgevers met diverse opdrachten. Hierdoor kun je versneld ervaring opdoen in diverse disciplines binnen de woningcorporaties.

Tijdelijke opdracht 
Indien je een tijdelijke overbrugging zoekt of wanneer er geen ruimte is in onze pool van interim professionals, kun je altijd bij ons aan de slag op tijdelijke basis. Je hebt dan nog steeds een compleet arbeidsvoorwaardenpakket en je kunt onze kennis en netwerk benutten.


Benieuwd naar wat EfCon voor jou kan betekenen?
Zoek in ons actuele aanbod van vacatures of schrijf je in via de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.

 
 
 

Inloggen medewerkersAlle velden zijn verplicht.Nieuw wachtwoord aanvragen